Je kerstboom de gehele kerst laten stralen! Dat kan bij onze EasyFix kerstboom standaard. Je boom staat namelijk binnen een minuut kaarsrecht en stevig in de huiskamer, een kerstboom die schuin gaat hangen is vanaf nu verleden tijd.

Stap 1 EasyFix

Laat een gat boren in uw kerstboom

Stap 2 Easyfix

Kijk vooraf waar het gat zich bevindt

Stap 3 EasyFix

Schuif de boom op de EasyFix

Stap 4 EasyFix

Druk hem goed aan voor extra stevigheid

Stap 5 EasyFix

De boom is klaar voor de feestdagen!

Easyfix Kerstboomstandaard

Wil je ook een Easy Fix bij je kerstboom? Wij boren geheel gratis een gat onderin de stam van je nieuwe kerstboom zodat u hem alleen nog op de EasyFix houder hoeft te zetten. Het puntvormige boorsysteem zorgt voor extra stevigheid en gaat gegarandeerd nog vele feestdagen mee. Daarnaast heeft de Easy Fix een eigen waterreservoir zodat de boom zijn naalden beter behoudt waardoor hij langer blijft stralen. Ook zorgt de standaard, met 2 a 3 liter water, dat de boom goed op zijn plaats blijft staan.

EasyFix in alle kleuren

Je kunt de EasyFix natuurlijk in verschillende kleuren bestellen. We hebben de mooiste kleuren allemaal op voorraad. Toch van te voren benieuwd of je zo’n mooie standaard direct mee kan nemen bij de aanschaf van een nieuwe kerstboom? Neem gerust even contact met ons op.

EasyFix prijzen

De EasyFix is bij ons te koop en daarbij wordt hij door ons geheel vrijblijvend en vakkundig een gat geboord in uw kerstboom zodat hij direct bij het opzetten gemonteerd kan worden aan de EasyFix. Geen boom van ons maar wel een EasyFix? Kom gerust langs, wij boren er uiteraard een gat voor u in!

Easyfix in alle kleuren